Ontdek het Deltagebied, de Noordzee
en veel meer vanuit uw eigen tuin!

De 34 nieuwe watervilla’s op Marinapark Oude-Tonge liggen op een schitterende locatie aan de rand van het dorp Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanuit het Marinapark Oude-Tonge vaart u direct de Krammer Volkerak op met directe vaarverbindingen naar alle Zuid-Hollandse, Zeeuwse en Brabantse wateren.

Twee keer schutten in de sluis (de Krammersluis en de Roompotsluis) en alle wereldzeeën liggen aan uw voeten. Een zeiler hoeft maar te voelen uit welke hoek de wind waait, en hij of zij kan een voordewindse koers uitzetten richting een prachtige bestemming.

U heeft zelf geen boot? Ook de niet-watersporter kan genieten van het waterrijke gebied, er zijn diverse zout- en zoetwaterstrandjes, natuurgebieden, kronkelende fietspaden en landweggetjes die het decor vormen van een verrassend landschap. Uniek in zijn soort omdat in deze omgeving drie soorten water bij elkaar komen, het zoute water van Nationaal Park Oosterschelde, het brakwater van het Grevelingenmeer en het zoete water van de Krammer Volkerak.

Verhuur en fiscaal voordeel

Uiteraard lenen de watervilla’s op Marinapark Oude-Tonge zich uitstekend om zelf te genieten van uw rust en ontspanning. U kunt echter ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of uitsluitend verhuur.

De verhuur is mogelijk via het verhuurbedrijf Nautic Rentals. Deze organisatie is gespecialiseerd in de verhuur van recreatie-woningen gelegen aan of bij open vaarwater. U kunt uw succes (en rendement) grotendeels zelf bepalen. Zo bent u niet gebonden aan standaardinrichtingen en zijn er geen beperkingen met betrekking tot het eigen gebruik van uw woning.

Indien u uw watervilla verhuurt, vormt de exploitatie van de woning een onderneming voor de omzetbelasting (btw), zodat u met de aankoop en exploitatie van de watervilla samenhangende omzetbelasting terug kunt ontvangen van de belastingdienst. Dat betekent een verlaging van 21% op het te investeren bedrag. U hoeft slecht een relatief eenvoudige btwboekhouding te (laten) voeren dus zonder het opstellen van jaarrekening etc.

De makelaars adviseren u graag nader over de verhuur en fiscale aspecten van de watervilla’s.
Vormgeving: RobertDumayGraphicDesign